Sveriges Skateboardförbund

Kom och kör miniramp i Almedalen 1 Juli!

NyheterPosted by Sveriges Skateboardförbund - www.sverigesskateboardforbund.se Mon, June 15, 2015 12:58:06

Förbundet, Gotlands Skateboardförening och Roofy Safety kommer att vara på plats i Almedalen/Visby onsdagen den 1 juli då det är idrottens dag under politikerveckan.
Gotlands Skateboardförening kommer att sätta upp en miniramp i parken och det kommer bli pröva på verksamhet och uppvisning.

Foto: GSF

Foto:Lisa Kindberg / Ramin Golmohammadi

Några av landets främsta böj-rippers som Eddie Lindkvist, Emma Fastesson Lindgren, Gabbe Viking och lokala rippers från föreningen kommer att köra i rampen och ha skateskola för de som är pepp! Brädor och hjälm finns att låna.

Den sprillans nya minirampen kommer att stå i Almedalen under idrottens dag för att dagen efter flyttas till Solbergaskolans skolgård där den kommer att ha ett stationärt hem med GSF som ägare.

Förbundet tillsammans med Crossing Boarders kommer att hålla i ett seminarium och prata om Skateboardens säregenskaper gent emot traditionella idrotter samt hur vi skapar verksamhet där underrepresenterade grupper känner sig delaktiga och inkluderade. Var: Birgers gränd 7, almedalen.

På kartan under ser ni vart rampen kommer stå (orange) samt vart seminarium:et kommer att hållas (1, Gul)

Vi ses i Visby/Almedalen 1 Juli!

/SSF