Sveriges Skateboardförbund

Välkomna på Förbundsmöte 2015

NyheterPosted by Sveriges Skateboardförbund - www.sverigesskateboardforbund.se Tue, March 31, 2015 12:45:16

Välkommen på förbundsmöte med Sveriges Skateboardförbund!

Datum: 18 april 2015

Klockan: 14.00 – 17.00

Plats: KFUM Jönköping, ungdomens hus,
Huskvarnavägen 38, 554 54 Jönköping

Kom på förbundsmötet och var med och påverka vad vi ska bedriva för verksamhet under 2015!
Passa på att snacka med styrelsen, diskutera idéer och få inspiration till er förening. Missa inte best trick tävlingen efter själva mötet, vinnande förening belönas i SSF goodies och hemligt vandringspris.
(Mötet börjar kl 14.00)

Det blir skatesession i Olliewood skatepark som ligger precis utanför dörren till Ungdomens hus.

Vid dåligt väder åker vi i inomhusparken, öppen från kl. 11:00.
Vi bjuder på inträdet för er som ska vara med på mötet, samt fika och dricka.

Alla föreningar som har varit medlemmar under 2014 har rösträtt, (även om ni missat att betala medlemsavgift under 2014).
Fullmaktsblankett har mailas ut till alla medlemsföreningar, skicka in den på en gång om ni inte gjort det än! (Absolut senast 8 april)
Vi behöver denna så att vi vet vilka av er som har rösträtt. Hör av er om ni saknar detta.
Ni hittar alla handlingar till mötet HÄR

Behöver ni övernattning i Jönköping finns det flera vandrarhem och hotell. Ring och boka redan idag då det samma helg är handbollscup i staden som slåss om sovplatserna.
Vandrarhem se HÄR Hotell se HÄR

För frågor ring/maila vår förbundssekreterare Katta Sterner på